Gas-, water en sanitaire installaties

Het opnieuw aanleggen, vernieuwen en herstellen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons als loodgietersbedrijf dagelijkse kost. Wij adviseren u graag als het gaat om aanleggen, aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer, toilet of keuken.

Een praktisch en mooi wandtoilet, een nieuwe douchewand of een thermostatische badkraan: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keus, haast te veel om op te noemen, van eenvoudige tot zeer luxe producten. Indien gewenst kunnen wij een afspraak maken bij een van onze leveranciers, waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Niet alleen zorgen we voor onderhoud en vervangen van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen zijn onze zorg. Immers, een niet goed werkende riolering geeft veel overlast. Een verstopping kunt u zelf overigens grotendeels voorkomen door de volgende zaken in acht te nemen: Zorg ervoor dat er geen vaste stoffen in de rioolafvoer terechtkomen. Ook vet (jus en vloeibaar frituurvet) en olie zijn belangrijke veroorzakers van een verstopt riool.

Voor het vervangen van uw loden waterleidingen brengen we graag offerte uit, en informeren wij over de subsidiemogelijkheden. Loodgietersbedrijf Warffemius heeft ruime ervaring als het gaat om voorzieningen en aanpassingen i.v.m. legionella.