Verwarming

Een extra radiator plaatsen, of een volledige nieuwe centrale verwarmingsinstallatie leveren en monteren? Loodgietersbedrijf Warffemius verzorgt het graag voor u. Wij leveren en plaatsen onderhoudsvriendelijke ketels van een hoogwaardige kwaliteit.

Bij de aanleg van een nieuwe verwarmingsinstallatie, dan wel de vervanging of uitbreiding er van, dient vooraf grondig nagedacht te worden over hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en wensen van u als gebruiker betreffende het comfort zoals de ruimtetemperatuur en de hoeveelheid warmwater. Een professionele berekening is noodzakelijk. Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Samen met onze groothandel kunnen wij een gedetailleerde offerte opstellen.

In alle woningen met schuifpui of glas tot op de grond zijn convectorputten een ideale oplossing. U houdt een onbelemmerd uitzicht op uw tuin gaan en wint behaaglijke warmte. Wij leveren en plaatsen convectorputten en verzorgen tevens de aansluitingen op de bestaande installatie voor u.

Bekijk voor ons aanbod aan kwaliteitsproducten ook eens onze pagina met keurmerken en interessante links.