Ons bedrijf

bedrijfswapenOns bedrijf is in 1933 opgericht door Theodorus Leonardus (Theo) Warffemius. De werkplaats was toen gevestigd aan de Molslaan te Delft. Later kwam zoon Martinus Hubertus (Rien) in de zaak. Na de pensionering van Warffemius sr. nam Rien het roer over. Het bedrijf verhuisde naar de Koornmarkt, ook in de binnenstad van Delft. De Annastraat, aan de rand van de binnenstad, werd vanaf 1979 het onderkomen. En in 1994, nadat Rien 65 jaar werd, is zijn zoon Maarten als derde generatie eigenaar geworden.

Loodgietersbedrijf Warffemius is daarna nog twintig jaar in Delft gevestigd geweest. In 2014 is het bedrijf, inclusief de inventaris en administratie, verhuisd naar een nieuw pand aan de Dammerweg 8 te Weesp (Gooi en Vechtstreek). Vanuit deze nieuwe locatie, maar met dezelfde vertrouwde kwaliteit, bieden wij uiteenlopende werkzaamheden voor particulieren, VVE’s, bedrijven en woningbouwcorporaties. Met, in het bijzonder, eigenaren en/of beheerders van monumentale panden. Op deze website kunt u meer informatie vinden over onze diensten en werkwijze.

Wilt u weten wat wij voor รบ kunnen betekenen? Meer informatie ontvangen of een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.